Mercat Sagrada Familia
Mercat Sagrada Familia
E
 

ACTIVITATS


Bases concurs dibuix 22 i 29

 


25 vals de 25 €
- Per una compra igual o superior a 15 € es pot participar en el sorteig diari d'un val de 25 € que serà vàlid en les compres que es realitzin al mercat de la Sagrada Família.
- Per participar cal ensenyar el o els tiquets al Punt d'Informació, on s'entregarà un "valet- flyer" amb un número per participar en el sorteig.
- 30 mins abans, aprox, que es tanqui el mercat es realitzarà el sorteig i el núm es comunicarà des del Punt d'informació (es deixarà en un lloc visible, també es podrà comunicar per les xarxes socials)
- Dates: del 2 d'octubre al 27 d'octubre.

Noces de Plata
- Si al 2018 es fan les Noces de Plata, ensenynat el document acreditatiu al punt d'informació i havent realitzat una compra igual o superior de 15 €, es podrà participar en el sorteig de 5 Smartbox.
- Al punt d'informació s'entregarà un tiquet - flye amb un número. Aquest haurà de coincidir amb els tres últims dígits del sorteig de Nadal. (22 de desembre)
- Dates: s’inicia el 2 d’octubre i  finalitza el 21 de desembre, o fins a exhaurir existències de tiquets- flyers (999 tiquets – flyers)

Tinc 25 anys
- Si al 2018 es fan 25 anys, ensenyant el document acreditatiu al punt d'informació i havent realitzat una compra igual o superior de 15 €, es podrà participar en el sorteig de 5 Smartbox.
- Al punt d'informació s'entregarà un tiquet - flye amb un número. Aquest haurà de coincidir amb els tres últims dígits del sorteig de Nadal. (22 de desembre 2018)
 - Dates: s’inicia el 2 d’octubre i  finalitza el 21 de desembre, o fins a exhaurir existències de tiquets- flyers (999 tiquets – flyers)