Mercat Sagrada Familia
Mercat Sagrada Familia
E
QUI SOM
El Mercat de la Sagrada Família, com quasi tots els mercats de la ciutat, neix d’un mercat de carrer situat al carrer Sicília. Als anys quaranta del segle passat, el mercat es trasllada a les instal·lacions del que havia estat la General Motors, lloc que ocupa l’actual mercat inaugurat l’any 1993 i que va ser la primera de les grans reformes que s’han anat fent dels mercats de Barcelona. Ja ho veieu, l’any que ve farem 25 ANYS.

El Mercat de la Sagrada Família, és l’únic de Barcelona que comparteix edifici amb el Centre Cívic i la Biblioteca del barri, el que fa que sigui centre de trobada dels veïns i el mercat respon oferint producte fresc variat i saludable de producció local, base de la tan preuada alimentació mediterrània, però sobretot oferint relacions personals, consells i confiança.

Molts dels nostres paradistes i clients son nets i fills dels que ocupaven els vells mercats, la confiança és el nostre estendard i ens agrada que la nostra família creixi amb els nous veïns que ben aviat passen a formar part de la nostra comunitat.